Možnosti využitia pozinkovaných profilov

Nadčasový vývoj v stavebníctve nám prináša nové možnosti využitia materiálov a technológií. Jedným z týchto inovatívnych prístupov je použitie pozinkovaných oceľových profilov valcovaných za studena. Spoločnosť SteelQ sa preto špecializuje na výrobu viacúčelových hál, ktoré okrem ich jednoduchej úpravy podľa Vašich predstáv, spĺňajú aj všetky potrebné európske normy. 

Prečo hala z pozinkových profilov?

1. Odolnosť voči korózii

Pozinkované oceľové profily sú chránené žiarivou vrstvou zinku, čo zabezpečuje ich vysokú odolnosť voči korózii. Táto vlastnosť zaručuje dlhú životnosť konštrukcie a minimalizuje náklady na údržbu.

2. Vysoká pevnosť

Valcované za studena, tieto profily zachovávajú vysokú pevnosť materiálu. To je zásadný faktor pri výstavbe hál, kde je dôležité dosiahnuť optimálnu pevnosť konštrukcie pri minimálnom materiálovom objeme.

3. Univerzálnosť použitia

Tieto oceľové valcované profily sa stanú voľbou číslo 1 pre širokú škálu projektov vrátane poľnohospodárskych hál, skladových hál, výrobných a priemyselných hál, predajní, showroomov a prístreškov. Ich schopnosť prispôsobiť sa rôznym potrebám zákazníkov robí z týchto profilov ideálne riešenie pre mnoho odvetví.

4. Nezabudli sme ani na príjemnú teplotu

Pozinkované profily majú okrem svojich skvelých vlastností aj možnosť zateplenia, teda sa nemusíte obávať ani najväčších zím! Po zostavení haly ju spoločnosť SteelQ jednoducho zateplí, čo zaručí, že všetko teplo udržíte bezpečne vnútri.

Kedy voliť haly z pozinkovaných profilov?

1. Poľnohospodárske haly

Pre Vaše poľnohospodárske projekty vám z pozinkovaných profilov zostavia robustné oceľové konštrukcie, ktoré zabezpečujú bezpečné skladovanie poľnohospodárskych strojov. Výšku haly, samozrejme, prispôsobujú Vašim potrebám.  Zároveň ich prispôsobia aj tak, aby boli vhodné pre život poľnohospodárskych zvierat a skladovanie krmív či koncových produktov.  Odolnosť voči poveternostným vplyvom a dlhá životnosť sú kľúčovými prvkami týchto projektov.

2. Skladové haly

Pri skladových halách je efektívne využitie priestoru nevyhnutné. Oceľové profily umožňujú vytváranie veľkých a bezpečných skladovacích priestorov s minimálnym počtom podporovacích stĺpov, čo maximalizuje priestor pre skladované tovary. Potrebujete k tomu miesto pre administratívne priestory či nakladanie tovaru? Halu vedia vybudovať presne podľa toho.

3. Výrobné a priemyselné haly

Výrobné haly vyžadujú konštrukcie s vysokou pevnosťou a odolnosťou. Oceľové profily poskytujú ideálne riešenie aj pre tieto projekty, kde je kľúčové zabezpečiť spoľahlivý a bezpečný pracovný priestor.

4. Predajne

Či už chcete svojim klientom poskytnúť nadštandardnú starostlivosť alebo potrebujete jedinečné rozmiestnenie priestoru, ktoré by bolo pri prerobení štandardnej budovy komplikované, aj v tomto prípade by ste sa mali zamyslieť nad možnosťou stavby haly z pozinkovaných panelov. Ušetríte tým množstvo času a navyše takéto riešenie poskytuje jedinečnú možnosť transportu.

Zažite novú revolúciu v stavebníctve

Pozinkované oceľové profily valcované za studena pre Vás predstavujú revolučný prístup k výstavbe multifunkčných hál. Spoločnosť SteelQ s bohatým portfóliom úspešných projektov, je lídrom v tomto odvetví. Ich schopnosť prispôsobiť sa rôznym projektovým požiadavkám a poskytovať kvalitné riešenia tak potvrdzuje výnimočnosť oceľových profilov. Ak hľadáte spoľahlivé a trvanlivé riešenie pre svoj stavebný projekt, hala z pozinkovaných oceľových profilov spoločnosti je investíciou do budúcnosti, ktorá ušetrí váš čas a peniaze!